Iets over Human Design

Manifesteren is iets wat mij ontzettend aanspreekt en toen het Manifestatie Magazine uitkwam had ik deze als een van de eersten op de mat. Linda Dronkers heeft met haar team een prachtig inspirerend blad weten neer te zetten en de prachtige Lou Niestad heeft een vaste rubriek over Human Design. Uiteraard ben ik gelijk gaan kijken hoe mijn chart er uit ziet. Ik blijk een Generator te zijn, net als 70% van de bevolking en ik manifesteer actief en niet-specifiek. Hieronder citeer ik uit het Manifestatie Magazine wat dat precies inhoudt.

Als actieve en niet-specifieke manifesteerder ben je erg enthousiast in het uitoefenen van allerlei methodes om doelen en dromen te manifesteren. Ook jij kunt jezelf helemaal verliezen in allerlei technieken en activiteiten om met jouw manifestaties aan de slag te gaan. Voor jou werken alle methodes dus prima, als je er maar steeds even actief mee bezig blijft. Jij hoeft alleen niet zo gedetailleerd te zijn in wát je wilt manifesteren. Het is voldoende om een globaal idee te hebben. Je hoeft minder specifiek te zijn en mag vooral op je gevoel af gaan. Laat je verassen door het universum.

Dit is zo herkenbaar en geeft mij ontzettend veel rust, het feit dat ik me niet druk hoef te maken om details, heerlijk! Ik kan me dus gewoon op het grotere geheel concentreren en dat is in mijn geval liefde en licht verspreiden, met de nodige humor natuurlijk. Want dat is ook zoiets, we nemen onszelf vaak veel te serieus. Achteraf zie ik dat ik dat ook een tijd heb gedaan. Ik dacht dat ik iets of iemand moest zijn maar ik wás al. Snap je wat ik bedoel? Ik dacht dat ik nog niet goed genoeg was, dat ik me anders voor moest doen om serieus genomen te worden. De grap was dat ik daardoor steeds verder van mezelf verwijderd raakte en me zelf bijna verloor. Toen ik weer in mijn eigen kracht ging geloven ging de energie weer stromen. Ik kreeg mijn zelf vertrouwen terug en ben begonnen aan het mooiste deel van mijn leven! Mijn 2e helft (ja, ik wordt 100 is het plan) voelt als een soort van 2e kans. Nu ben ik aan de beurt en ga ik leven zoals het is bedoeld, vanuit mijn essentie. Klinkt dat te zweverig voor je dan vervang je dat woord door hart. Je essentie betekend namelijk ‘dat wat het aller belangrijkst is’. Niet meer en niets minder.

Ben jij ook benieuwd naar Human Design en hoe jouw chart eruit ziet? Google op ‘gratis human design chart’ en je ziet verschillende mogelijkheden voorbijkomen. Je hoeft alleen je naam, geboorteplaats, datum en tijd en je mailadres in te vullen en klaar is kees. Ik ben benieuwd of het voor jou net zo verhelderend werkt als voor mij, laat je het me weten?

Liefs Fenna

You Might Also Like

Leave a Reply